Matras 90x200 kopen - bij De Matrassenman (2024)

Koop de goedkoopste 90x200 matrassen van Nederland vanaf € 99,-. Ons assortiment omvat diverse soorten matrassen met de maat 90x200 centimeter: u heeft de keuze uit koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en topdekmatrassen. Bij de Matrassenman bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Goedkoopste 90x200 matrassen: vanaf € 99,-
  • Levering in 1 tot 10 werkdagen: gratis bezorging
  • Direct online bestellenen veilig afrekenen
  • Proefliggenin onze showroom én 30 dagen proefslapen

Matrassen 90x200 kopen

Weet u niet precies welk matras u nodig heeft? Onze experts geven u graag advies over welk matras, dekbed en kussen het best bij u past. Komt u langs in onze showroom, dan kunt u proefliggen voor de aanschaf van uw matras. U heeft ook de mogelijkheid om uw matras direct online te bestellen. Binnen 1 tot 10 werkdagen leveren wij uw matras, waarbij u voor verzending binnen Nederland geen verzendkosten betaalt. U kunt uw matras ook zelf ophalen bij onze showroom in Enkhuizen. Bij Matrassenman.nl mag u 30 dagen proefslapen. Als uw 90x200 matras niet bevalt, kunt u deze gegarandeerd omruilen voor een ander matras. Bekijk de voorwaarden van deze omruilgarantie hier.

Wilt u meer weten over onze 90x200 matrassen of wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0229 239 266 of via het contactformulier.

Maak een afspraak 0229 239 266

Onze standaardmaten

De Matrassenman levert zes standaard breedtematen en vier lengtematen. Onze eenpersoonsmatrassen zijn 70, 80 of 90 centimeter breed. De tweepersoonsmatrassen zijn 140, 160 of 180 centimeter breed. Bij al onze een- en tweepersoonsmatrassen kiest u uit lengtematen van 190 (maatwerk), 200, 210 en 220 centimeter. Wanneer u een matras nodig heeft met andere afmetingen, maken wij een matras op maat voor u.

Standaard breedtematen

Standaard lengtematen

70 cm

190 cm

80 cm

200 cm

90 cm

210 cm

140 cm

220 cm

160 cm

Op maat gemaakt

180 cm

Op maat gemaakt

Koudschuim matrassen 90x200

Ons assortiment 90x200 matrassen omvat high resilience schuimmatrassen. Deze HR koudschuim matrassen hebben een zeer hoge veerkracht, waardoor de matrassen een lange levensduur hebben. Het materiaal heeft een open celstructuur, waardoor het matras beschikt over een uitstekend ademend vermogen en een goede vochtregulatie.

Traagschuim matrassen 90x200

Wij beschikken over diverse traagschuim matrassen met de maat 90x200 centimeter. Traagschuim matrassen vormen zich langzaam naar uw lichaam, waardoor het matras zorgt voor een ideale ondersteuning. Het materiaal verlaagt de druk op uw lichaam en zorgt voor een comfortabele ligging en minimale belasting van uw spieren en gewrichten.

Pocketvering matrassen 90x200

Wanneer u een pocketvering matras met een maatvoering van 90x200 zoekt, heeft u bij De Matrassenman een ruime keuze. Een matras met pocketvering heeft een kern bestaande uit metalen veren. Deze veren zijn verdeeld over verschillende comfortzones. De pocketveren hebben een hoog aanpassingsvermogen aan de contouren van het lichaam. Daarnaast ventileert een pocketvering matras uitstekend en biedt het een zeer goede ondersteuning.

Topdekmatrassen 90x200

Naast reguliere matrassen beschikken wij ook over een assortiment topdekmatrassen met afmetingen van 90x200 centimeter. Een topdekmatras is een dun matras dat u op uw gewone matras plaatst. Dankzij het comfort van het topdekmatras in combinatie met de ondersteuning van uw reguliere matras ligt u heerlijk zacht en comfortabel. Ook verlengt een topdekmatras de levensduur van uw huidige matras.

Veelgestelde vragen over 90x200 matrassen

Omdat we vaak dezelfde vragen krijgen over onze 90x200 matrassen, hebben we de meestgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom.

Is 90x200 de standaard matrasmaat?

90x200 is de meest voorkomende matrasmaat. Dit komt doordat deze breedte perfect is voor mensen die alleen slapen. Wanneer twee 90x200 matrassen naast elkaar gelegd worden, vormen ze een lekker ruim bed voor mensen die samen slapen of juist heel veel bewegen tijdens hun slaap.

Passen alle 90x200 matrassen in alle 90x200 bedden?

Ja, alle 90x200 matrassen passen in alle 90x200 bedden. Let er echter wel op dat sommige bedden een hoge bedrand hebben. In dat geval dient het matras hoger te zijn dan de bedrand. Zo voorkomt u namelijk dat u zich stoot tijdens het slapen.

Welke soorten 90x200 matrassen zijn er?

Bij De Matrassenman heeft u de keuze uit verschillende koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en topdekmatrassen in de afmeting 90x200.

Hoe bestel ik een 90x200 matras?

Bij De Matrassenman bestelt u uw gewenste matras eenvoudig door het matras toe te voegen aan uw winkelmand. U vult uw factuurgegevens in, selecteert of u uw bestelling wilt laten verzenden of komt ophalen en selecteert de betaalwijze. Vervolgens controleert u uw bestelling en klikt u op “verder”. U ontvangt daarna een bestelbevestiging via uw email.

Verzenden jullie de matrassen door heel Nederland?

Ja, onze matrassen verzenden we door heel Nederland. Let op: bestellingen naar de Waddeneilanden zijn op aanvraag.

Wat als ik mijn matras niet lekker vind slapen?

Bij De Matrassenman profiteert u van 30 dagen proefslapen. Dit betekent dat u uw matras 30 dagen kunt uitproberen. Ligt het matras niet lekker? Dan kunt u gebruikmaken van onze omruilgarantie.

Advies over matrassen 90x200

Wij geven u graag advies over het matras, dekbed en kussen dat het beste bij u past. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0229 239 266 of via het contactformulier. Wanneer u wilt proefliggen, kom dan naar onze fabriek/showroom in Enkhuizen.

Maak een afspraak 0229 239 266

Matras 90x200 kopen - bij De Matrassenman (2024)

FAQs

Wat is de beste matras volgens de Consumentenbond? ›

Uit de matrassentest van de Consumentenbond is in 2023 het Matt Sleeps Matt matras gekroond tot 'Beste uit de test'. Het Matt matras is een 7-zones traagschuim/koudschuim matras met een aanpasbare hardheid.

Wat is de prijs van een goede matras? ›

Tussen de 500 en 1.000€ voor een 1-persoonsmatras is het maximum dat je mag uitgeven. Tussen de 800 en 1500 voor eentje van 180 x 200 is het maximum. Kom je onder die 500 dan ga je met hardere matrassen zitten die niet werken zoals het hoort.

Wat zijn de beste merk matrassen? ›

Uit de test van de consumentenbond zijn onlangs twee matrassen van het Nederlandse merk Pullman als beste getest. De Pullman Silverline Premier en de Pullman Silverline Excellence komen als beste naar voren.

Wat is de beste koop voor een matras? ›

De uitslag Consumentenbond matrassentest eind 2023: Het Lidl-matras heeft het “beste koop” label gekregen en het Emma O2 matras is als “best getest”. Het matras 'Meradiso', is een 7-zones koudschuim matras. Dit matras wordt verkocht via de supermarktketen de Lidl en kost €109,- voor een 90 × 200 cm maat.

Wat is het beste matras voor oudere mensen? ›

Traagschuim matras

Traagschuim is een schuim dat zacht wordt als het door het lichaam word verwarmd. Het is zeker geschikt voor ouderen, omdat het drukverlagend werkt. Het vormt zich zo naar het lichaam, dat het voelt alsof u in een perfecte mal ligt.

Is het Emma matras echt zo goed? ›

Maak kennis met het best geteste matras van Nederland: Emma Hybrid! Het Emma Hybrid Matras is als eerste uit de bus gekomen in de Consumentenbond Matrassentest 2022 met een score van 7,3! En dat is ook niet heel gek, want dit matras is ontworpen voor ultiem comfort én de levensduur is bijzonder goed.

Wat is de beste matras volgens Test Aankoop? ›

Auping & Swissflex beste matras in Testaankoop

Bij een vergelijkende test tussen 41 matrassen, uitgevoerd door Testaankoop, scoren de Auping Cresto en Swissflex Versa 20 Geltex het best, waardoor ze uitgeroepen werden tot "Beste van de Test". Ook de Auping Maestro scoorde zeer goed.

Wat is nou echt een goed matras? ›

Beste uit de Test: Matt Sleeps Matt matras

Matt Sleeps Matt matras biedt een prima ondersteuning als je er op ligt. Vooral voor mensen die op hun zij slapen of voor mensen die op hun rug slapen is dit een goede keuze. Het algemene ligcomfort is ook dik in orde.

Welke matrassen hebben ze in hotels? ›

Welke matrassen gebruiken hotels? Hotelmatrassen bestaan meestal uit pocketvering en/of kwalitatief koudschuim. Deze materialen staan bekend om hun comfortabele, ondersteunende en ventilerende eigenschappen. Simmons, Sealy, Serta en Tempur-Pedic zijn bekende merken voor hotelmatrassen.

Waar moet je opletten bij kopen matras? ›

Dit zijn de meest voorkomende:
  • Een favoriete slaaphouding. Iemand die op zijn zij slaapt heeft een andere ondersteuning nodig dan iemand die het liefst op zijn rug ligt.
  • Voorkeur voor zacht of wat harder matras. ...
  • Warmte van het matras. ...
  • De prijs. ...
  • Jouw eigen bed. ...
  • Allergieën. ...
  • Lichamelijke klachten.
Sep 27, 2019

Is een duur matras altijd beter? ›

Volgens de consumentenbond is er geen verschil tussen een goedkoop matras of dure matrassen, maar is dat wel echt zo? Meestal zijn duurdere matrassen namelijk wel beter. Met een nachtje slapen op een matras kan je natuurlijk niet beoordelen of een matras beter of minder goed is.

Hoe herken je een goede matras? ›

Waarop letten om een goede matras te kopen?
  1. Ondersteunt de matras jouw wervelkolom in zijn natuurlijke positie? (Ondersteuning)
  2. Geeft de matras een aangenaam comfort? (Drukverdeling)
  3. Geeft de matras je veel bewegingsvrijheid? (Elasticiteit)
  4. Is de matrashoes gemaakt van natuurlijke materialen? (Slaapklimaat)

Wat is een goed matras bij rugklachten? ›

Een dik matras biedt een betere ondersteuning dan een dun matras. Wanneer je last hebt van rugklachten adviseren we om voor je matras een minimale hoogte van 15 cm aan te houden, zodat je zeker weet dat je rug voldoende ondersteuning krijgt.

Wat is het beste matras voor een Zijslaper? ›

Matras voor zijslaper

Het beste matras voor een zijslaper, is een matras dat veel ondersteuning biedt. Harde, stevige matrassen zoals koudschuim en pocketvering matrassen zijn ideaal voor mensen die op hun zij slapen. Heb je al een koudschuim of pocketvering matras, maar zoek je naar nog meer ondersteuning?

References

Top Articles
Archive Mars 2018 - CHRONIQUES DE POURPRE
Bad And Busted Barrow County Ga
Can ETH reach 10k in 2024?
Kansas Craigslist Free Stuff
Es.cvs.com/Otchs/Devoted
Call Follower Osrs
Stolen Touches Neva Altaj Read Online Free
Rainfall Map Oklahoma
Craigslist Dog Kennels For Sale
Void Touched Curio
Red Tomatoes Farmers Market Menu
Cbs Trade Value Chart Fantasy Football
Mills and Main Street Tour
Are They Not Beautiful Wowhead
Immortal Ink Waxahachie
Icommerce Agent
Who called you from +19192464227 (9192464227): 5 reviews
List of all the Castle's Secret Stars - Super Mario 64 Guide - IGN
PowerXL Smokeless Grill- Elektrische Grill - Rookloos & geurloos grillplezier - met... | bol
Outlet For The Thames Crossword
Isaidup
Jail View Sumter
[PDF] PDF - Education Update - Free Download PDF
Litter Robot 3 RED SOLID LIGHT
All Obituaries | Verkuilen-Van Deurzen Family Funeral Home | Little Chute WI funeral home and cremation
Rs3 Ushabti
Amerisourcebergen Thoughtspot 2023
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
JVID Rina sauce set1
Cinema | Düsseldorfer Filmkunstkinos
Tim Steele Taylorsville Nc
Kristy Ann Spillane
Www Mydocbill Rada
Mobile crane from the Netherlands, used mobile crane for sale from the Netherlands
Promatch Parts
Frequently Asked Questions - Hy-Vee PERKS
Aid Office On 59Th Ashland
Bernie Platt, former Cherry Hill mayor and funeral home magnate, has died at 90
Microsoftlicentiespecialist.nl - Microcenter - ICT voor het MKB
Devin Mansen Obituary
Hannibal Mo Craigslist Pets
Vision Source: Premier Network of Independent Optometrists
Dee Dee Blanchard Crime Scene Photos
Improving curriculum alignment and achieving learning goals by making the curriculum visible | Semantic Scholar
Below Five Store Near Me
Dwc Qme Database
Enr 2100
3500 Orchard Place
Nurses May Be Entitled to Overtime Despite Yearly Salary
Used Auto Parts in Houston 77013 | LKQ Pick Your Part
ESPN's New Standalone Streaming Service Will Be Available Through Disney+ In 2025
De Donde Es El Area +63
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 5649

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.